L’Orquestra Simfònica de Sant Joan ha guanyat un certamen a la Comunitat Valenciana

El diumenge 25 de febrer l’Orquestra Simfònica ‘Vila de Sant Joan’ guanyà el primer premi en el II Certamen d’Orquestres de la Comunitat Valenciana, organitzat per CulturArts i la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana, amb el patrocini de Bankia.

Sota la direcció de Joan A. Espinosa, va interpretar les obres Concerto de piano nº5 op. 73 en Mib M (El Emperador) de Ludwig Van Beethoven​ i la Sinfonía en si menorD. 759 (La Incompleta) de Franz Schubert, al Palau de Les Arts Reina Sofía de València.

Des de L’IES Lloixa donem la més sincera enhorabona a tots els membres de l’Orquestra Simfònica ‘Vila de Sant Joan’ i esperem que continue tenint més èxits com aquest.

A més a més, també volem felicitar, i de manera molt especial, a les nostres alumnes que formen part de l’esmentada orquestra, que han sabut compaginar els seus estudis musicals amb els de secundària i batxillerat, amb molta dedicació personal:

  • Paula Casas Requena
  • Helena Gilabert Cid
  • Aitana Morote Martínez
  • Marta Rico Cortés

CONRADO GALLENT FALCÓ

COORDINADOR DE SECUNDARIA

Notícia en la premsa:

http://costacomunicaciones.es/la-rambla-de-sant-joan/actualidad/la-sociedad-musical-%E2%80%9Cla-paz%E2%80%9D-triunf%C3%B3-en-la-primera-categor%C3%ADa/

2018-02-26T21:48:19+00:00